آرشیو مطالب

رنگ کنیتکس
رنگ کنیتکس
پوشش دیوار کنیتکس Kenitex یک پوشش رنگی بین المللی است. این پوشش ترکیبی است از پرلیت ، میک ، پنبه نسوز و مواد رنگی با ثبات با رزین های سنتیک که در ۵۲ سال گذشته در ۳۸ کشور به ثبت رسیده است. می توانید انواع و مراحل اجرای آن را در هوم رنگ بخوانید.
انواع کنیتکس
انواع کنیتکس را می توان به ۳ بخش تقسیم کرد:
کنیتکس روغنی
این نوع پوشش به خاطر اینکه ضد آب است ، برای داخل ساختمان و نمای ساختمان مناسب است. کاملا حلال بنزین است و باید دقت کرد تا زمان خشک شدن ساختمان اصول ایمنی را رعایت کرد.
کنیتکس پلاستیک
این پوشش برخلاف پوشش روغنی ، ضد آب نمی باشد و حلال آب است. برای داخل ساختمان مناسب است. نداشتن بوی نامطبوع ، عدم اشتعال و خشک شدن سریع از ویژگی های آن است.
کنیتکس اکرولیک
ترکیبی از روغنی و پلاستیک است. قابلیت شستشو دارد ، البته حلال آب است و می توان در داخل ساختمان و نمای بیرونی ، از آن استفاده کرد.
کاربردهای رنگ کنیتکس در دکوراسیون
در رنگ آمیزی بسیاری از ساختمان ها استفاده می شود و دارای رنگ های خاص تری است. برای جلوه دادن به فضا به خصوص لابی و راهروهای ساختمان کاربرد دارد. علاوه بر زیبایی خاص خودش ، عایق حرارت و صوت نیز است که کاربرد خوبی برای دیوار های داخلی واحد های ساختمانی می باشد.
مراحل اجرای انواع کنیتکس
برای اجرای آن ، محدوده ی مورد نظر را از هرگونه آلودگی مانند دود و گردو غبار تمیز کرده ، در صورت نیاز برای صاف کردن سطح از گچ یا انواع بتونه استفاده کنید. این رنگ فقط با پیستول مخصوص کنیتکس قابل اجراست و پاشیدنی می باشد. با قلم یا رول قابل اجرا نیست.