آرشیو مطالب

کاربرد های پتینه کاری
کاربردهای پتینه کاری
کاربرد پتینه تنها به دکوراسیون ساختمانها محدود نمیشود.پتینه کاری چوب و پتینه مجسمه دو شاخه مهم در مبحث هنر پتینه هستند.ولی کاربردهای ساختمانی و استفاده در دکوراسیونهای داخلی مرسومترین شیوه معرفیشده پتینه کاری به عموم مشتریان است.در کاربردهای معماری و ساختمانی پتینههای ایتالیایی ، فرشته ، موتیف و ورق طلا جز پرطرفدارترین انواع هستند.
پتینه کاری چوب
پتینه کاری چوب ، به ترکیب چند رنگ و ایجاد لایههای رنگی متفاوت بر روی چوب گفتهمیشود.با استفاده از هنر پتینه کاری می توان اجسام چوبی را به حالت کهنه در آورد.که یکی از روشهای زیباسازی لوازم چوبی میباشد.
با این تکنیک ما قادر خواهیم بود که لوازم چوبی موجود در منزل را آنتیک کرده؛ یا بر طبق سلیقه و دکوراسیون خود آنها را کهنه کنیم.پتینه کاری چوب شاخههای متنوعی دارد. مثلا پتینه کاری روی چوب و کهنه کردن لوازم چوبی با استفاده از جوهر رنگ، شاپان و … دراین هنر بهوسیله روشها و رنگآمیزیهای مختلف روی چوب، میتوان به بافت و رنگهای متنوعی رسید.گروه هنری آنزا پتینه متودهای خاص خود را در زمینه این نوع از پتینه کاری داراست.
پتینه کاری مجسمه
مجسمه، یک حجم سه بعدی است که میتوانند در ابعاد مختلف و با اشکال گوناگونی تهیه شوند.برخی از انواع مجسمه که معمولا اندازههای بزرگ دارند برای میادین و محیطهای خارجی ساختمانها بهکار میروند.و برخی دیگر در اندازه های کوچک تا متوسط و به منظور تزیین ساخته شده اند؛که در محیطهای داخلی بناها مخصوصا لابی هتلها یا ساختمانهای اداری استفاده میشوند.در گذشته بیشتر مجسمه ها در ابعاد بزرگ و از جنس سنگ مرمر ساخته می شدند.
امروزه از هر نوع مواد اولیه ای می توان مجسمه هایی خلاقانه ساخت.سنگ، چوب، رزین، فلز، سفال، گچ، خمیر کاغذی و حتی ضایعات نیز در مجسمه سازی استفاده می شوند.
و ظاهر آنها از سبک رئال به انتزاعی و خلاقانه تغییر کردهاست.که نمونههایی کاملا ابتکاری میباشند و ارزش هنری بالایی دارند.پتینه کاری مجسمه ارمغانی است که علاقه همیشگی بشر به اشیای قدیمی برای دنیای معماری به همراه آوردهاست.
کهنه کاری مجسمه به روشهای گوناگون توسط هنرمند پتینه کار بر روی اشیای جدید انجام میگیرد.آنزا پتینه با داشتن سوابق درخشان در پتینه کاری مجسمه در پروژههای بزرگی؛همچون میادین محوطههای تجاری و هتلها، از پیشتازان این عرصه در بازار معماری کشور است.
پتینه کاری ایتالیایی
ایتالیاییها در قرن هفدهم میلادی اولین افرادی بودند از کلمه ی پتینه استفاده نمودند.در قرن هجدهم نیز انگلیسی زبانان برای توصیف این دسته از کارهای هنری از کلمه ی پتینه استفاده کردند.در قرن بیستم این مسأله تغییر پیدا کرده و کلمه پتینه این بار برای جلا بخشیدن به دیوار، سطوح، فلزات نقره و چوب استفاده شد.در حال حاضر پتینه و مخصوصا پتینه ایتالیایی یکی از تکنیک های بسیار مهم و محبوب در زمینهی نقاشی و رنگ آمیزی است.پتینه ایتالیایی حدود ده سال است که راه خود را به بازار ایران باز کرده است.البته نه مستقیما از کشور ایتالیا، بلکه عمدتا از زیر مجموعههای ترکیه ای خود.این شرکتها که نمایندگی شرکتهای رنگ سازی دکوراتیو (رنگ های پتینه ای) ایتالیایی هستند.یا تنها واردکننده محصولات هستند و یا خود تحت لیسانس آنها اقدام به تولید و خوشبختانه اشتغالزایی در ایران نمودهاند.و با افزایش تعداد شرکتها و خروج از انحصار، شاهد شکسته شدن و رقابتی شدن قیمتها میباشیم.